AgroFresh

Om AgroFresh

image needs to be attached

AgroFresh er markedsførende inden for udviklingen af teknologier til gartnerier og frugtavlere. AgroFresh tilbyder en innovativ portefølje af produkter og services, der øger friskheden, kvaliteten og værdien af frisk frugt og grønt i hele forsyningskæde fra lagring til levering til forbrugerne.

Flagskibet i produktporteføljen er SmartFresh™ Quality System, der er en lagringsteknologi, der forbedrer kvalitet og friskhed af frygt og grønt under lagring og transport. Siden lanceringen i 2002 er SmartFresh blevet godkendt i mere end 40 lande over hele verden. I Danmark er SmartFresh godkendt til brug ved lagring af æbler.

AgroFresh er dedikeret til at hjælpe frugtavlere og frugtdistributører med at sikre kvaliteten af deres produktion og til at hjælpe dem med at udvikle en bæredygtig forretning.

Hos Agrofresh er sundhed, sikkerhed, miljø og bæredygtighed centrale værdier og principper. Og i alle aspekter af vores forretning er vi bundet til de højeste standarder inden for corporate ansvarlighed.

Udvalgte historiske milepæle

AgroFresh kan se tilbage på mere end 15 års investeringer i forskning og udvikling i brugen af 1-MCP teknologien til at holde frugt og grønt frisk under lagring og transport. Vores virksomhed gennemførte de første prækommercielle test af teknologien på æbler. Vi har løbende finjusteret produktformuleringen og udviklet brugeranvisninger og protokoller tilpasset afgrøder og regioner.

 • 1999

  AgroFresh Inc. bliver stiftet. I april måned bliver EthylBloc™ registreret til brug på blomster af BioTechnolgoies for Horticulture (BTH). I december køber Rohm and Haas køber BTH.

 • 2000

  Forskning i og udvikling af 1-Methycyclopropene (1-MCP) teknologien fortsætter. Samtidig fortsætter arbejdet også med at få registreret teknologien.

 • 2002

  SmartFresh bliver godkendt i Chile. Og i USA lanceres SmartFresh til brug på æbler.

 • 2003

  SmartFresh™ får en foreløbig godkendelse i Storbritannien, som bliver efterfulgt af lanceringer i EU, Sydafrika og New Zealand.

 • 2005

  SmartFresh lanceres i Kina og Korea.

 • 2006

  EU godkender registreringen af SmartFresh-teknologien.

 • 2008

  I juli 2008, konkluderer Miljøstyrelsen i Danmark, at SmartFresh overholder alle krav og standarder til sundhed, sikkerhed og miljø. Og SmartFresh bliver godkendt til brug på æbler i Danmark.

 • 2009

  FN’s fødevareagentur FAO konkluderer, at SmartFresh teknologien (1-MCP) opfylder de globale standarder til produktkvalitet og sikkerhed.

 • 2011

  Curico Service and Research Centre åbner i Chile. Og RipeLock, som er baseret på en videreudvikling af SmartFresh teknologien, introduceres til bananer.

 • 2012

  SmartFresh InBox™ bliver lanceret.

 • 2013

  SmartFresh ProTabs™ bliver introduceret i USA.

 

For spørgsmål om denne hjemmeside kontakt:
Donna Greiner, Digital Communications Manager
DAGreiner@agrofresh.com